Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

     Română      English
Prima pagină  »  Programe  »  Programul pentru Tineri
Programul pentru Tineri

Restabilirea încrederii populaţiei în acţiunile Guvernului  şi Parlamentului  în oportunităţile de trai şi muncă în Republica Moldova, readucerea economiei pe o traiectorie de creştere, precum şi fortificarea premiselor pentru dezvoltarea unei economii durabile sînt priorităţile de urgenta solutionare din tara.  Situatia creata  se extinde rapid în toate sectoarele de activitate.

De urgenta trebuie luate  măsuri de supravieţuire pe perioada crizei pentru miile  de săraci din Moldova, este imperios necesar să se studieze politicile şi măsurile excepţionale întreprinse de alte  ţări ale lumii şi să întreprindem politici şi măsuri adecvate ţării noastre, ţinând seama de posibilităţile şi resursele noastre, care sunt mult mai restrânse şi limitate decât in ţările mari.

Cea mai  urgentă componentă a unui program aniticriză trebuie să fie programul special pentru şomaj, apărarea locurilor de muncă şi crearea de noi locuri de munca. Acestea si multe altele isi doresc tinerii de azi.Prima pagină  »  Programe  »  Programul pentru Tineri


© 2021 VERBINA - Asociația Obștească    |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS