Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

     Română      English
Previous Next

Scopul major al AO “Verbina”

Consolidarea şi îmbunătăţirea capacitatăţilor de lucru şi acţiune a actorilor societăţii civile şi funcţionarilor publici din Republica Moldova, care se angajează activ în promovarea drepturilor persoanelor și tinerilor  defavorizați  si  în implementarea inițiativelor ce țin de interesul acestora.

 

Misiunea AO "Verbina"

De a contribui la ameliorarea calității vieții persoanelor și tinerilor  defavorizați social din Republica Moldova, prin colaborarea cu autoritățile publice și societatea civilă, in vederea creării unui mediu de șanse egale pentru toți.

Obiectiv strategic

Formarea resurselor umane calificate în domeniul incluziunii sociale și educaționale a  tinerilor defavorizați social, şi a familiilor acestora, prin iniţierea şi multiplicarea activităţilor de cooperare şi colaborare eficientă .

Obiectiv strategic

Antrenarea diverselor instituţii de stat şi ONG-uri într-o activitate comună de ameliorare a situaţiei tinerilor defavorizati social  în susţinerea  acestora.


Asociația ”Verbina”

Asociația ”Verbina”, înregistrată oficial la 24 august  2001, este o Asociație Obștească Neguvernamentală, fondată în scopul susținerii  persoanelor  defavorizate.

Asociația este o organizație non- profit și nepolitică. Are statut de persoană juridică, dispune de bilanț autonom, conturi în instituțiile bancare, inclusiv valutare.

A.O.”Verbina” desfășoară activități de formare a resurselor umane calificate în domeniul social, educațional și sănătate, cu aplicarea și implementarea programelor inovative în beneficiul public și a copiilor defavorizați. Desemnează 2% din impozitul tău pe venit către A.O.”Verbina”.

Este creată pe o perioadă nelimitată și acționează pe intreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv Transnistria.

Asociația este în drept să creeze filialele sale, instituții, secții și departamente.

Asociația colaborează cu structurile de stat și cele obștești, naționale și internaționale, și activează  pe teritoriul Republicii Moldova în scopul dezvoltării serviciilor de alternativă la cele oferite de stat.

Scopul major al AO “Verbina” este   consolidarea şi îmbunătăţirea capacitatăţilor de lucru şi acţiune a actorilor societăţii civile şi funcţionarilor publici din Republica Moldova, care se angajează activ în promovarea drepturilor persoanelor  și tinerilor defavorizați social  si  în implementarea inițiativelor ce țin de interesul acestora.

Citește mai mult ...Noutăţi și evenimente
Publicat: 16.06.2020   
Serviciile Sociale, atenuiază impactul negativ al crizei și pot micșora nivelul problemelor cu care se confruntă grupurile vulnerabile și cu dizabilități. AO VERBINA se alătură campaniei de social media, organizată de #EASPD și solicită liderilor UE să sprijine mai bine furnizorii de servicii sociale în perioada pandemiei COVID-19 #NicolasSchmitEU Citeşte mai mult...
Publicat: 16.06.2020   
Citeşte mai mult...
Publicat: 27.04.2020   
Citeşte mai mult...
© 2024 VERBINA - Asociația Obștească    |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS